MUGG

Köpvillkor för studiobf.se

Villkoren som gäller för alla produkter och tjänster som finns i vår internetbutik.

Priser och frakt

Aktuella priser på produkter lämnas på studio bf som uppdateras i realtid. Priserna anges i SEK och inkluderar moms.
Alla varor säljs var för sig, även om det finns flera varor på en bild, säljs de styckevis.
Kostnaden för frakten inom Sverige är 79 kr. 

Leveranstid

Vi packar våra paket så fort som möjligt, ca 1-3 arbetsdagar

Leveransinfo

Vi skickar våra paket med Schenker. Kunden får hämta sina paket på närmaste ombud, du aviseras via sms.

Ej utlösta paket

Om du inte hämtar ut din beställning, och produkterna blir returnerade till oss dras ett belopp om 150:- samt kostnad för returfrakt för att täcka våra utlägg.

Beställning

När du har genomfört en beställning sänder våra system automatiskt ut en beställningsbekräftelse till din e-post. Det är i samband med att vi skickar produkterna till dig som du också får ditt kvitto tillsänt via e-post. Läs noga igenom orderbekräftelsen när du mottagit den.
Vi förbehåller oss rätten att avbryta din beställning eller delar av denna om produkten du beställt har sålt slut.

Öppet köp & Ångerrätt

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp kunden står för returfrakten.
Vid brist i något av ovanstående nekas öppet köp.
Öppet köp gäller inte lagringsmedia som hårddiskar, usb 

Returadress

Creative studio bf 
Valstavägen 30F
195 50 Märsta 

Betalning

Samtliga priser inkluderar moms. Du kan välja mellan de olika betalsätt som presenteras vid köp. När vi har mottagit din beställning görs en reservation på beloppet och för att fullfölja transaktionen. Om köpet inte går igenom, förbehåller vi oss rätten till att avbryta beställningen. Du får då information om detta.
Om du använder PayPal,Payson eller Klarna som betalsätt.  Detta bekräftar din order och gäller även vid beställning av produkter som för tillfälet inte finns i lager, eller har releasedatum längre fram i tiden.
Om du väljer klarna faktura som betalsätt skickas denna per e-post med ett förfallodatum 14 dagar från fakturadatum.Eftersom vi har snabba leveranser är det viktigt att ni har rätt personuppgifter för eran säkerhet. Du får en kopia av kontrollen tillsänt per brev till din folkbokföringsadress. En fakturerings avgift tillkommer vid beställning mot faktura. Denna avgift framgår både i kassan samt på fakturan. 
Vid val av delbetalning som betalsätt är villkoren som står gäller av vår finansieringspartner. 
 

Beställningsvara

När en produkt är märkt beställningsvara betyder detta att den inte lagerförs utan måste beställas från leverantörslager. Detta innebär att leveranstiden kan bli något längre. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Faktura betalning och delbetalning

Genom vårt samarbete med klarna  kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura och delbetalning. En fakturaavgift om 19 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar.
Klarna faktura fungerar precis på detta sätt - varan först och betalning sen. Dessutom behöver du inte tillgång till någon bankdosa, det räcker med ditt personnummer för att handla. Se fullständiga villkor här, mer om tjänsten hittar du på: www.klarna.se

Fakturaavgift

Du kan läsa mer om fakturaavgift här 

Paypal kortbetalning

Paypal är ett e-handelsföretag som erbjuder tjänster för betalningar och penningöverföringar över Internet och via mobil.Det är smidigt, tryggt och säkert att betala på nätet med PayPal.
Se fullständiga villkor här, mer om tjänsten hittar du på: www.paypal.com

Payson direktbetalning

Payson erbjuder enkla och säkra kortbetalningar på nätet. Skapa ett konto redan idag och ta del av Paysons tjänster.Se fullständiga villkor här, mer om tjänsten hittar du på: www.payson.se

Personregister

Lagrade personuppgifter används endast för egen marknadsföring. Vill du ändra eller ta bort uppgifter, kontakta oss skriftligen.

Lagar & köp

Vi följer konsumentverket och distanslagens regler 
http://www.konsumentverket.se/